FR | NL

Service

Distributieriem

De distributieriem is één van de meest cruciale onderdelen van een wagen.. Als deze niet op tijd wordt gewisseld, kan hij scheuren en zo ernstige en dure schade aan de motor veroorzaken. Een tijdige wissel is dus van groot belang. De intervallen zijn echter bij elke fabrikant en bij elk model verschillend. Auto's W. Rossignol informeert u graag over het juiste interval bij uw voertuig.

meer lezen >>

Jaarlijks onderhoud

Elke auto heeft onderhoud en verzorging nodig. Zeer belangrijk daarbij is de jaarlijkse controle. Auto's W. Rossignol onderhoudt uw wagen volgens fabrikantrichtlijnen. Een jaarlijkse controle volgens fabrikantrichtlijnen biedt veiligheid voor de techniek en is bepalend voor het waardebehoud van uw voertuig. Bij Auto's W. Rossignol krijgt u naast een professionele service ook een aantekening in uw serviceboekje.

meer lezen >>

Olieservice

Smeren, koelen, reinigen, beschermen: dat zijn de opdrachten van de motorolie. En daarom moet de olie regelmatig gewisseld worden. De juiste olie, de juiste filter en de vakkundige wissel zijn de belangrijkste onderhoudstaken aan uw auto en dat is natuurlijk zaak voor de expertise van Auto's W. Rossignol. Laat u over de juiste intervallen en de juiste olie voor uw wagen adviseren en maak een afspraak.  

meer lezen >>

Uitlaat

De uitlaat een eenvoudig onderdeel, maar ook deze zal verslijten of zelfs afbreken. Auto's W. Rossignol kan dit probleemloos herstellen of vervangen.

meer lezen >>

Banden

De band is de bepalende factor in het contact van uw wagen met de straat. Hier mag niet op kwaliteit bespaard worden. Talloze goedkope aanbiedingen op internet zorgen voor verwarring: wat is nu juist? Auto's W. Rossignol adviseert u over de juiste band voor uw voertuig en voor uw eisen en biedt u een eerlijk aanbod. Dit alles inclusief uitlijning en montage. 

meer lezen >>

Glasherstelling

Iedereen kent het probleem, vooral in de winter. Het voertuig voor u slingert een steen op uw voorruit, waardoor een sterretje ontstaat. Nu moet er snel gehandeld worden. Want als de voorruit nog niet gescheurd is, kan het sterretje meestal hersteld worden. Dan moet de hele voorruit niet gewisseld worden, wat u een dure herstelling of -in het geval van een omnium- de franchise uitspaart. Mocht een herstelling niet mogelijk zijn, verwisselen we bij Auto's W. Rossignol natuurlijk de gehele voorruit.

meer lezen >>

Onderhoud en herstelling

Om uw auto te allen tijde piekfijn  te houden en onnodig hoge kosten te vermijden, is het aangeraden om uw wagen geregeld binnen te brengen voor een klein onderhoud en herstellingen. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig. Auto's W. Rossignol zorgt voor de juiste diagnose en biedt u de veiligste en voordeligste oplossing. Na onderhoud en herstelling bij Auto's W. Rossignol kan u opnieuw met een gerust hart de baan op gaan.

meer lezen >>

Lakwerk

Het valt spijtig genoeg niet altijd te voorkomen: van een lakbeschadiging blijft bijna geen auto gespaard. Zodat u snel weer met de aanblik van uw wagen tevreden kan zijn,

vindt Auto's W. Rossignol voor u de juiste herstellingsmethode tegen de juiste prijs; en handelt daarbij de hele zaak af.

meer lezen >>

Opmaak van autolak

Door opmaak van autolak wordt de lak van uw wagen opnieuw hoogglimmend gemaakt. Daarnaast worden bij het polijsten kleinere oppervlaktekrasjes verwijderd en de bestaande vernislaag opnieuw afgesloten.

meer lezen >>

Batterijen

Hoewel de batterij een heel eenvoudig onderdeel van de auto lijkt, speelt ze een centrale rol en is haar stabiele functie van groot belang. Problemen met de batterij vormen vaak de oorzaak voor grote ergernissen. Beschadigingen aan de batterij komen voor in de loop van het gehele jaar, maar vooral in de winter, wanneer ze bij zeer koude temperaturen niet meer genoeg vermogen kan leveren voor de start. Laat daarom regelmatig en tijdig de batterij checken. 

meer lezen >>